Letar du efter en unik present till din älskade?

Wallsticker til børn – underbara djur i jordnära färgtoner och skandinavisk stil

Wallsticker til børn – underbara djur i jordnära färgtoner och skandinavisk stil Wallsticker til børn – underbara djur i jordnära färgtoner och skandinavisk stil Wallsticker til børn – underbara djur i jordnära färgtoner och skandinavisk stil Wallsticker til børn – underbara djur i jordnära färgtoner och skandinavisk stil Wallsticker til børn – underbara djur i jordnära färgtoner och skandinavisk stil
Den här produkten har köpts av fler än 50 nöjda kunder. 2 kunder köpte den förra veckan.
Finns på lager

462,00 krUppsättningen innehåller:

  • 5 separata djurklistermärken med en storlek på ungefär 30 × 15 cm tillverkade av textilfolie som kan klistras om
  • 5× ballong 33 × 19 cm
  • 15 stjärnor i storleken 7,5 × 5 cmINSPIO väggklistermärken
Klistermärkena är tillverkade av en robust specialfolie som påminner om textil som är behaglig att röra vid. Klistermärkena kan återanvändas flera gånger och de kan tvättas med vatten.
Dessa klistermärken av hög kvalitet är tryckta med miljövänliga färger som är säkra att använda. Klistermärkena är säkra för små barn vilket gör dem till det perfekta valet för alla rum som används av barn eller tonåringar och för vardagsrum och sovrum.


Det är enkelt att fästa dem på väggen och du behöver inget klister. Det är enkelt och går snabbt att fästa klistermärkena. Om de har klibbat ihop kan du enkelt lossa dem.