Retur

6. ÅTERTAGANDE FRÅN KONTRAKTET

Anmärkning: Med hänsyn till bestämmelse 7 § mom. 6 bokstav c i lag nr. 102/2014 Saml. det är inte möjligt att returnera varor tillverkade enligt konsumentens specifika krav. I vår e-butik är det möjligt att köpa personliga varor. I enlighet med denna lag har konsumenter INTE rätt att frånträda avtalet inom 14 dagar utan att ange ett giltigt skäl.

Konsumenten har rätt att häva avtalet utan att ange skäl inom 14 dagar:

med varor där köparen inte väljer färg som vi producerar varorna åt honom.
med varor där köparen inte väljer storlek som vi producerar varorna åt honom.
med varor där köparen inte väljer signaturnamn eller adress för dekorationen.
Konsumenten kan utöva sin ångerrätt från säljaren i pappersform eller i form av en anteckning på annat varaktigt medium, till exempel via e-post.

Varorna ska vara i det skick som de levererades till köparen. Produkten kan inte användas, klistras, limmas och inte heller ta bort skyddsfolierna. Om du uppfyller alla ovanstående villkor för retur av varor skickar vi pengar för varorna via banköverföring till ditt konto senast 14 dagar från datumet för frånträdet från avtalet. Vi tar inte emot några returnerade paket mot postförskott.

Vid frånträde av avtalet står konsumenten för kostnaden för att returnera varan till säljaren.
Vid frånträde från avtalet är köparen skyldig att returnera varan till säljarens adress: INSPIO s.r.o., Pod Furčou 7, 040 01 Košice, Slovakia (i det fall att varorna redan har levererats till köparen).

Med hänsyn till bestämmelse 7 § mom. 6 bokstav c i lag nr. 102/2014 Saml. det är inte möjligt att returnera varor som är tillverkade enligt konsumentens specifika krav. I vår e-butik är det möjligt att köpa varor där konsumenterna väljer sina egna färger, färgvariationer eller justerar standardmått. Enligt denna lag har konsumenter INTE rätt att frånträda avtalet med denna produkt. Vi ber därför våra uppskattade kunder att inte frånträda avtalet med denna produkt, eftersom varorna kommer att returneras till dig och vi kommer att kräva betalning från dig för frakt. Vid utebliven mottagande av postförskott med sådana varor är kunden skyldig att betala 100% av inköpspriset för varorna + frakt- och fraktkostnader för att returnera paketet + kostnader för att skicka om paketet, överföring till bankkonto i förväg. Du hittar formuläret HÄR Ånger från ett köpeavtal som ingåtts på distans.