Letar du efter en unik present till din älskade?

Väggklistermärke – djur från zoo som tittar ut omkring dörren

Väggklistermärke – djur från zoo som tittar ut omkring dörren Väggklistermärke – djur från zoo som tittar ut omkring dörren Väggklistermärke – djur från zoo som tittar ut omkring dörren Väggklistermärke – djur från zoo som tittar ut omkring dörren Väggklistermärke – djur från zoo som tittar ut omkring dörren
Den här produkten har köpts av fler än 490 nöjda kunder.
Finns på lager
Mått:
  • N.1 - 9 st. från 14 till 29 cm för höger sida
  • N.2 - 9 st. från 14 till 29 cm för vänster sida
  • N.3 - 9 st. från 14 till 29 cm för båda sidor

352,00 kr  1. Klistermärkena av vänstertypen är endast avsedda för att fästa på vänster sida av dörren och ovanför dörren.
  2. Klistermärkena av högertypen är endast avsedda för att fästa på höger sida av dörren och ovanför dörren.
  3. För dubbelsidiga klistermärken finns det ett par klistermärken för vänster sida och ett par för höger sida eller för dörrens ovansida.


INSPIO väggklistermärken
Klistermärkena är tillverkade av en robust specialfolie som påminner om textil som är behaglig att röra vid. Klistermärkena kan återanvändas flera gånger och de kan tvättas med vatten.
Dessa klistermärken av hög kvalitet är tryckta med miljövänliga färger som är säkra att använda. Klistermärkena är säkra för små barn vilket gör dem till det perfekta valet för alla rum som används av barn eller tonåringar och för vardagsrum och sovrum.


Det är enkelt att fästa dem på väggen och du behöver inget klister. Det är enkelt och går snabbt att fästa klistermärkena. Om de har klibbat ihop kan du enkelt lossa dem.