Letar du efter en unik present till din älskade?

Självhäftande tapeter med enhörning – regnbågsfärgat väggklistermärke av textil

Självhäftande tapeter med enhörning – regnbågsfärgat väggklistermärke av textil Självhäftande tapeter med enhörning – regnbågsfärgat väggklistermärke av textil
Den här produkten har köpts av fler än 30 nöjda kunder.
Finns på lager
Mått:
  • N.1.
  • N.2.

506,00 krN.2. storleken visas på bilden. Storleken efter att klistermärket har fästs är h 155 x b. 260 cm.

Klistermärket består av regnbågar, djur och prickar som klistras fast separat. Fäst klistermärket så som på bilden eller enligt din egen design.

Klistermärkena är tillverkade av en textilfolie av hög kvalitet och ser ut som en akvarellmålning på väggen.INSPIO väggklistermärken
Klistermärkena är tillverkade av en robust specialfolie som påminner om textil som är behaglig att röra vid. Klistermärkena kan återanvändas flera gånger och de kan tvättas med vatten.
Dessa klistermärken av hög kvalitet är tryckta med miljövänliga färger som är säkra att använda. Klistermärkena är säkra för små barn vilket gör dem till det perfekta valet för alla rum som används av barn eller tonåringar och för vardagsrum och sovrum.


Det är enkelt att fästa dem på väggen och du behöver inget klister. Det är enkelt och går snabbt att fästa klistermärkena. Om de har klibbat ihop kan du enkelt lossa dem.