Letar du efter en unik present till din älskade?

Brun världskarta för små äventyrare

Brun världskarta för små äventyrare Brun världskarta för små äventyrare Brun världskarta för små äventyrare Brun världskarta för små äventyrare Brun världskarta för små äventyrare
Den här produkten har köpts av fler än 30 nöjda kunder.
Finns på lager

1 320,00 krSe vem som kan kartan bättre – föräldrarna eller barnen? Världskartan för barn (127 × 198 cm) är tillverkad av en stark textilfolie och lär barnen om världen.

Detta hittar du på kartan:

  • internationella namn på kontinenter och hav
  • djur som bor i olika delar av världen
  • transportmedel – flygplan, fartyg, ballongen osv.

Vi rekommenderar att fästa kartan på vägen som ett storformatsklistermärke – Kolla vår bruksanvisning. Djur och transportmedel ska fästas separat och de kan klistras om.INSPIO väggklistermärken
Klistermärkena är tillverkade av en robust specialfolie som påminner om textil som är behaglig att röra vid. Klistermärkena kan återanvändas flera gånger och de kan tvättas med vatten.
Dessa klistermärken av hög kvalitet är tryckta med miljövänliga färger som är säkra att använda. Klistermärkena är säkra för små barn vilket gör dem till det perfekta valet för alla rum som används av barn eller tonåringar och för vardagsrum och sovrum.


Det är enkelt att fästa dem på väggen och du behöver inget klister. Det är enkelt och går snabbt att fästa klistermärkena. Om de har klibbat ihop kan du enkelt lossa dem.