Letar du efter en unik present till din älskade?

Väggklistermärke – teddybjörnar i mentolfärg med stjärnor och ett namn

Väggklistermärke – teddybjörnar i mentolfärg med stjärnor och ett namn Väggklistermärke – teddybjörnar i mentolfärg med stjärnor och ett namn Väggklistermärke – teddybjörnar i mentolfärg med stjärnor och ett namn Väggklistermärke – teddybjörnar i mentolfärg med stjärnor och ett namn Väggklistermärke – teddybjörnar i mentolfärg med stjärnor och ett namn
Den här produkten har köpts av fler än 230 nöjda kunder.
Finns på lager

583,00 kr
Skriv namnet du vill ha på klistermärket i fältet nedan. Om du inte vill ha något namn på klistermärket kan du skriva “UTAN NAMN”Uppsättningen innehåller ett klistermärke i storleken 80 × 90 cm + 18 stjärnor (12 × 12 cm) och 33 stjärnor 5 × 5 cmINSPIO väggklistermärken
Klistermärkena är tillverkade av en robust specialfolie som påminner om textil som är behaglig att röra vid. Klistermärkena kan återanvändas flera gånger och de kan tvättas med vatten.
Dessa klistermärken av hög kvalitet är tryckta med miljövänliga färger som är säkra att använda. Klistermärkena är säkra för små barn vilket gör dem till det perfekta valet för alla rum som används av barn eller tonåringar och för vardagsrum och sovrum.


Det är enkelt att fästa dem på väggen och du behöver inget klister. Det är enkelt och går snabbt att fästa klistermärkena. Om de har klibbat ihop kan du enkelt lossa dem.