Letar du efter en unik present till din älskade?

Lekfulla rådjur i björkskog – klistermärken för barnrummet

Lekfulla rådjur i björkskog – klistermärken för barnrummet Lekfulla rådjur i björkskog – klistermärken för barnrummet Lekfulla rådjur i björkskog – klistermärken för barnrummet Lekfulla rådjur i björkskog – klistermärken för barnrummet Lekfulla rådjur i björkskog – klistermärken för barnrummet
Den här produkten har köpts av fler än 30 nöjda kunder.
Finns på lager

1 672,00 krStorleken efter att klistermärket har fästs (som beskrivet på bilden) är h 255 x b. 280 cm.

Varje träd, gräsplätt, gren, löv och djur är en separat del av klistermärket så att du kan vara kreativ när du arrangerar dem. Klistra fast träd och djur så att du får en perfekt vägg.
INSPIO väggklistermärken
Klistermärkena är tillverkade av en robust specialfolie som påminner om textil som är behaglig att röra vid. Klistermärkena kan återanvändas flera gånger och de kan tvättas med vatten.
Dessa klistermärken av hög kvalitet är tryckta med miljövänliga färger som är säkra att använda. Klistermärkena är säkra för små barn vilket gör dem till det perfekta valet för alla rum som används av barn eller tonåringar och för vardagsrum och sovrum.


Det är enkelt att fästa dem på väggen och du behöver inget klister. Det är enkelt och går snabbt att fästa klistermärkena. Om de har klibbat ihop kan du enkelt lossa dem.