Spotify plakett, låt med foto på glas

Den här produkten har köpts av fler än 670 nöjda kunder. 4 kunder köpte den förra veckan.

Ladda upp din egen bild här. Eller skicka den till oss via e-post på info@inspiodekorationer.se.
Om du väljer en sång från vår databas och markerar detta alternativ, genereras en QR-kod på skylten åt dig. Du kan skanna koden med din smarttelefons kamera. Efter skanningen dirigeras du till en app/webbplats där den sång du valde spelas upp. Skylten spelar inte upp sången, för att spela upp den behöver du en smartphone eller surfplatta med Android / iOS / iPadOS och internet.


Glasplakett med foto: En personlig present som ger ett bestående intryck!

Föreställ dig den underbara känslan när dina nära och kära öppnar sin present och finner en vacker glasplakett med deras favoritfoto på. Deras ögon lyser upp, och de inser genast att du har gett dem något verkligen vackert och unikt. Detta är precis vad du kan uppnå med vår personliga glasplakett med foto!

Skapa din egen glasbild i INSPIO-appen – processen är enkel och rolig. Ladda upp ett foto, lägg till text eller dekorativa element, och se genast hur plaketten kommer att se ut. Lägg den sedan i din kundvagn, och vi tar hand om resten.

5 skäl att köpa en glasplakett med foto:
1️⃣ Premium kvalitet: Våra glasplaketter är gjorda av klart glas med slipade kanter och vi använder schweiziska miljövänliga bläck med GREENGUARD-certifiering, som är reptåligt.
2️⃣ Snabb leverans: Beställ din plakett idag, och vi kommer att tillverka och skicka den inom 24 timmar!
3️⃣ Säker förpackning: Våra kartongförpackningar är speciellt utformade för INSPIO-produkter, så din plakett kommer att anlända säkert och utan skador.
4️⃣ Anpassad personlig design: Designa din plakett precis som du vill – välj ett foto, text och dekorativa element som bäst uttrycker dina känslor och budskap.
5️⃣ Ge glädje: En glasplakett med foto är den perfekta presenten för hela familjen, vänner, partners eller till och med för dig själv. Gläd någon med denna unika gåva!

Vänta inte längre – beställ denna fantastiska glasplakett med foto idag och ge dina nära och kära en oförglömlig present!