Gör din dag kreativ och lek med dina barn. Ladda ner INSPIOs målarbilder för barn gratis.

Spårning av beställningar


SÅ HÄR FUNKAR DET

Onlineshopping blir bara bättre och bättre! På INSPIO hjälper vi dig genom hela beställningen och informerar dig om aktuell status. Du vet alltid när din beställning har tillverkats och när den är på väg till dig. Du kan se detta när som helst på vår webbplats via länken som skickas till din e-postadress efter att du skapar beställningen.1. BEKRÄFTAD BESTÄLLNING

Du får en bekräftelse på beställningen med all information och en spårningslänk via e-post. Vi skickar också ett textmeddelande inom 15 sekunder efter att du skapar beställningen. Om du betalar online med kort och betalningen misslyckas, får du inom 7 minuter ett textmeddelande med en länk du kan använda för att upprepa betalningen

2. BESTÄLLNINGEN TILLVERKAS

Vi tillverkar dekorativa skyltar och levererar dem redan dagen efter du gör beställningen. Vi trycker klistermärken en dag efter beställning men klistermärkena måste vila ett tag (mer information om klistermärken). Sedan skär vi till dem och levererar dem. Vanligtvis dag tre eller fyra efter beställningen.

3. PACKNING AV BESTÄLLNINGEN

Efter tillverkning förpackar vi beställningen. Du får information via e-post om att din beställning har förberetts för överlämning till budtjänsten.

4. BESTÄLLNINGEN HAR LÄMNAT INSPIO

Budtjänsten har hämtat din beställning. Vi skickar dig paketnumret som du också finner i beställningsinformationen (du finner en länk till den i e-postmeddelandet från oss), och du kan alltid spåra paketet i transportföretagets system.

5. BESTÄLLNINGEN HAR KOMMIT TILL DEN LOKALA DEPÅN

Ditt paket är nästan framme! Ditt paket har kommit till transportföretagets lokala depå och det är redo att levereras till dig (vanligen nästa arbetsdag).

6. BESTÄLLNINGEN LEVERERAS

Snart vid din dörr! Transportören kommer att leverera ditt paket under dagen.

7. BESTÄLLNINGEN HAR LEVERERATS

Hurra, vi har levererat din beställning! :) Fakturan hittar du i beställningsinformationen.


Varför vänta? Börja shoppa idag!


Textilklistermärken för barn som kan klistras om
Personlig romantisk present
Fototryck