Korkmatta, lekmatta

EGENSKAPERNA HOS KORK

INSPIOs korkmattor för barn är naturliga, miljövänliga och tillverkade i Slovakien. Materialet har importerats från Spanien. Dessa barnmattor är funktionella accessoarer som passar till alla barnrum. Korkmattor har fantastiska ljuddämpande egenskaper och de verkar stötdämpande i händelse att barnet faller, och framförallt gör de barnrummet mysigt. De är personer med allergier eftersom de inte skapar en miljö där kvalster trivs och de drar inte åt sig damm. Kork är ett naturligt material som förhindrar utveckling av mögel och spridning av bakterier.

Korkmattan är behaglig och mjuk att röra vid. Barn tillbringar mycket tid på golvet när de leker och vi vill se till att de är helt säkra och att de har en bra yta att leka på. Korkmattans övre sida är tillverkad av strukturerat korktyg. Undersidan är tillverkad av gummikork. Båda sidor har halkskydd som garanterat uppskattas av barn med små barn. Kork har värmeisolerande egenskaper och passar också för rum med golvvärme.

Mattan är mycket enkel att underhålla – du kan dammsuga den eller rengöra den med vatten. Den är lätt så att du kan flytta den när som helst och var som helst.


EGENSKAPERNA HOS VINYL

Vinylmattorna för barn är tillverkade i Slovakien. Materialet har tillverkas åt oss i Spanien. Dessa barnmattor är estetiska och funktionella accessoarer som passar till alla barnrum. De har fantastiska ljuddämpande egenskaper och de verkar stötdämpande i händelse att barnet faller och de gör barnrummet mysigt. Lekmattorna är lämpliga för personer med allergier eftersom de inte skapar en miljö där kvalster trivs och de drar inte åt sig damm.

Lekmattan av vinyl är mycket behaglig att vidröra. Den kan också användas i rum med golvvärme.

Lekmattan är mycket enkel att underhålla – du kan rengöra den med vatten. Den är lätt så att du kan **flytta den när som helst och var som helst.


VILKA TYPER AV KORKMATTOR HAR VI?

1. SÄNGMATTA

En asymmetrisk matta är perfekt för att fylla utrymmet vid sängen. Den ena sidan på mattan är rak så att du kan placera den direkt vid sängkanten. På mattan finns också en angiven plats för tofflorna så att ditt barn kan ställa undan dem där innan det är sovdags. Den här mattan kan också användas som en spel- och lekmatta. Där finner du färgglada illustrationer, vägar, spår, årstider brädspelet Fia och nummer från ett till tio.

2. MATTOR MED VÄGAR OCH SPEL

Fyrkantig, rektangulär eller rund form. Mattan kan anpassas med ditt barns namn och den är också lämplig för mindre utrymmen. Den här mattan med sin färgglada och unika design gör alla barnrum mysigare. De slingrande vägarna och spåren ger stort utrymme för barnens fantasi. Det räcker med ett par bilar, djur och figurer för att förvandla barnrummet till en magisk fantasivärld. Du finner också brädspelet Fia och alfabetet på mattan. Du kan använda mattan som en värmeisolator vid lek. En korkmatta är ett innovativt och modernt tillbehör för alla barnrum.

3. STOR MATTA SOM KAN KOMBINERAS I STORLEKEN 220X140 CM

Med den här typen av matta finns det ingen gräns för din fantasi. Du kan välja vilka varianter du vill och kombinera dem till den här storleken. Våra grafiker hjälper dig att kombinera mattorna. Den här sagomattan skapades också genom att kombinera ”statyetten” med sagomattan :-) Du kan skapa otaliga varianter så sätt igång med att ta fram din egen variant.

4. CORKLAND FRÅN INSPIO

Den stora korkmattan med en storlek på 220×140 cm designades av vår pappa med våra tre flickor och ritades av vår dotter. De uppfyllde en dröm om ett utrymme där de kunde få plats med alla sina hästar, djur, Lego och allt annat de hade samlat på sig över åren.

KOLLA ALLA KORKMATTOR

KOLLA BILDGALLERIET MED KORKMATTOR


VILKA TYPER AV LEKMATTOR I VINYL ERBJUDER VI?

1. DJUR

Storleken på dessa lekmattor är 113×113 cm. Vi har förberett en lista med djur som vår grafiker Valentínka ritar och förbereder för vår webbplats. Det totala antalen är 16 djur: mintfärgad björn, brunbjörn, räv, tvättbjörn, kanin, uggla, radjur, panda, noshörning, koala, giraff, elefant, zebra, lejon, apa och pingvin.

2. LEKMATTOR MED VÄGAR OCH TÅG

Storleken på dessa lekmattor är också 113×113 cm. Vi har utformat dem med olika djur, färger, motiv och designer.

3. CORKLAND

Vi tillverkar mattor med vägar i storleken 115×118 cm. Vi har utformat dem med olika djur, färger, motiv och designer.

KOLLA ALLA LEKMATTOR AV VINYL