Hur väljer jag klistermärken med PRICKAR?

GRUNDLÄGGANDE TIPS FÖR ATT VÄLJA PRICKAR

  • Mät åtminstone en vägg i rummet (oroa dig inte, det är inte svårt :-) )
  • Tips: standardlängden för en säng är 200 cm och längden på en standardvägg i en lägenhet är omkring 225 cm.
  • Välj vilken densitet du vill ha på prickarna
  • Och stressa inte – det kommer att bli vackert :-)

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN DE OLIKA KLISTERMÄRKENA MED PRICKAR?

Storlek: 1 cm, 2 cm, 3 cm, 4 cm, 4.5 cm, 5 cm and 6 cm
Material:

  • Vinyl (1 cm till 6 cm) – du kan välja utskurna klistermärken från proverna som har standardfärger: Dessa är perfekta för släta och finkorniga väggar, möbler och fönster. De är också vattenfasta och färgäkta.
  • Textilklistermärken (4,5 cm och större) är tryckta klistermärken som vi eller du designar i olika färger och färgkombinationer. De är tjockare än vinylklistermärken och perfekta för grövre puts.
  • Båda typer kan kombineras i vackra kombinationer och de håller hög kvalitet och har båda sina särskilda fördelar.

DE MINSTA PRICKARNA ELLER VALLMOPRICKAR?

Kombinera prickar i olika färger och storlekar. Hos oss hittar du klistermärken i alla färger och storlekar. Titta på bilderna för att se hur många prickar vi använde. Väggen är den samma på alla bilder (210 × 350 cm).

HUR KOMBINERAR MAN PRICKARNA?

Du kan till exempel välja den här uppsättningen med svarta, gråa och vita prickar och komplettera den med prickar i storleken 4 cm eller större i valfri färgkombination. Sedan kan du kombinera dem precis hur du vill.

UNDVIK DÅLIGA KOMBINATIONER

Var uppmärksam på valet av färger. Vitt, svart och grått anses inte vara färger. Därför passar de perfekt för att skapa vackra dekorationer tillsammans med andra färger som matchar varandra.

Välj färger för dina barn lika omsorgsfullt som när du väljer en färg för dig själv. Du vet bäst vad du gillar.

HUR SKA PRICKARNA PLACERAS?

Du kan placera prickarna slumpmässigt eller regelbundet. Ju mindre prickarna är desto närmare kan de placeras varandra. Oroa dig inte för att göra fel. Du kan lossa dem och fästa dem på en ny plats ett par gånger :-)

HUR LÅNGT IFRÅN VARANDRA SKA PRICKARNA FÄSTAS?

Bilderna visar hur många prickar vi använde och hur lång ifrån varandra de sitter. På bilderna kan du se hur olika avstånd mellan prickarna förändrar hela rummet.

VILKA FÄRGKOMBINATIONER SKA JAG VÄLJA?

Du finner andra färgkombinationer och förhandsvisningar under Väggklistermärken. Här hittar du garanterat något som inspirerar dig.

STORA PRICKAR PÅ VÄGGEN

Den här varianten är också ett perfekt val. Dessa klistermärken finns i ett stort utbud av färger så att verkligen alla kan hitta något som passar. Du kan till och med kombinera dem med olika klistermärken från barnkollektionen.

HAR DU FORTFARANDE INTE HITTAT RÄTT?

Letar du fortfarande efter dina drömprickar? Mejla oss så försöker vi fixa det! Just nu har vi dessa:

guld, silver, flerfärgade, helfärgade, tryckta, utskurna, stora, små, målade, tvåfärgade, trefärgade, med ballonger, med flamingor, med namn, med teddybjörnar, med kullar … om vi har glömt något får du gärna kontakta oss på info@inspiodekorationer.se

Den här artikeln skrevs av Slávka


Dela